Becker Mexico Retro

Een klassieke look met spitstechnologie – een legende keert terug

Sinds november 2014 wordt de legendarische Becker Mexico in een beperkte oplage opnieuw geproduceerd. De moderne technologie van HARMAN in combinatie met het klassieke Becker Design is nu beschikbaar bij uw Mercedes oldtimer specialist Meor.
Becker Mexico Retro: een symbiose van de modernste technologie en Retro design met een simplicity – look. Een eerbetoon aan de 60er jaren – aan een trend die een volledige generatie vorm gaf.

De bestuurder van vandaag verwacht dat het infotainment systeem in zijn auto mee evolueert met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen in het digitale tijdperk. Anderzijds is diezelfde bestuurder gehecht aan traditie. De Becker Mexico is voorzien van het klassieke “naald front”, draaiknoppen en hendels – zoals bij het oorspronkelijke model uit de jaren 60 – en selectie aanduidingen met een retro look. Mooie materialen, een uitmuntende afwerking en tot de basis gereduceerde bedieningselementen aangevuld met de modernste techniek maken van dit toestel een unieke “radio”.

Achter de nostalgie van het retro uiterlijk gaat een ingenieuze techniek schuil. De beperkte oplage van deze Becker Mexico Retro is gebaseerd op de techniek van de Becker Cascade Pro. Het is een modern en uiterst betrouwbaar infotainment systeem dat naast de radiofunctie en GPS navigatie ook MP3 afspeelt en over een kaartlezer, Bluetooth en spraaktechnologie beschikt. Dit alles geïntegreerd in een moderne display zonder compromissen te moeten sluiten tussen de minimalistische vormgeving en de intuïtieve bediening. Een CD wisselaar met 6 laden en een iPod afstandsbediening zijn eveneens verkrijgbaar.

Kortom de Becker Mexico Retro mag niet ontbreken in uw Mercedes oldtimer.

U HEEFT INTERESSE ?